22. Rop 22, UTGÅR!!

1709 Poltava av Tranberga. Den välanvände semintjuren Gustav av SkalltorpT-112 har en mycket bra kalvningsstatistik, därav är han väldigt användbar till kvigor. Många meriterade söner till Gustav finns det, inte minst semintjuren VB Lynch T-107, vidare LocalizerT-108 och Looney Tune T-105 alla från Sonarp. Morfar Joker av Dillerud, en lyckad seminimport från Norge har levererat flera söner med goda prövningsresultat och höga P-tal, såsom Orvar av Rosendal P-119, Ogimura av SimontorpP-117 med flera. Mmf, den franske semintjuren Jumper är en mkt uppskattad exteriörned är varei charolaisvärlden. Han är även mf till Palle av Tranberga P-115.

Varunr 12802
online.hoab.se
Höjdpunkt!

Dokument

Katnr. 22 Charolais Low Res.pdf

Auktion avslutad!
26 Mars 2021 12:50

Återropad

25% Moms tillkommer på slagpris

Online auktion - Tjurar, fredag, Första avslut: fredagen den 26:e mars, kl. 11:00

Avslutad

Information

Försäljning sker som online auktion. På fredagen sker försäljning av Charolais, Angus och Hereford. Budgivning startar på kvällen lördagen den 20:e mars.
Vill du titta på hela katalogen? Klicka här!
Tilläggslista - klicka här!
Auktionsvillkor Klicka här!

Avgifter

25% Moms tillkommer på slagpris

Övrig information

Fullständiga auktionsvillkor och information om säljare återfinns på vår hemsida för klubbauktioner, www.ottosson.info

OBS! Ev. kredit ansöker du om på www.ottosson.info/kredit . OBS! Kreditansökan måste göras senast 3 dagar före auktionsavslut. I annat fall gäller full betalning innan hämtning - undantag Tjurauktionen.

Efter auktion kommer Proforma faktura att mailas till köpare. Kontrollera att uppgifterna stämmer och bekräfta tid för hämtning. OBS! Proformafakturan är endast ett underlag och ska inte användas för betalning. När du bekräftat hämtning mailas/skickas faktura.