20. Rop 20, Charolais. UTGÅR! 1729 Ralf av Tranberga

Fadern Nibelungen sjunger fram sin första son till en plats på auktionen. Ff Ivanhoe av DalskogT-108 har sin bästa son i en annan operaälskare– Nibelungen 3 av Älmås T-111. Den franske semin importen Jumper är en mkt uppskattad exteriörned är vare i charolaisvärlden. Han är även mf till Palle av Tranberga P-115. Mmf Male av Fogdegården har gjord ett väsentligt bidrag till Charolais avel genom sönerna Uranus T-110semintjur,Willow T-107 och Cello T-108, alla från Grönekulla. Maternell syster till Ralf levereraren son till årets prövning.

Varunr 12800
online.hoab.se
Höjdpunkt!

Dokument

Katnr. 20 Charolais Low Res.pdf
Hälsokort_Kat nr 20.pdf

Auktion avslutad!
26 Mars 2021 12:40

Återropad

25% Moms tillkommer på slagpris

Online auktion - Tjurar, fredag, Första avslut: fredagen den 26:e mars, kl. 11:00

Avslutad

Information

Försäljning sker som online auktion. På fredagen sker försäljning av Charolais, Angus och Hereford. Budgivning startar på kvällen lördagen den 20:e mars.
Vill du titta på hela katalogen? Klicka här!
Tilläggslista - klicka här!
Auktionsvillkor Klicka här!

Avgifter

25% Moms tillkommer på slagpris

Övrig information

Fullständiga auktionsvillkor och information om säljare återfinns på vår hemsida för klubbauktioner, www.ottosson.info

OBS! Ev. kredit ansöker du om på www.ottosson.info/kredit . OBS! Kreditansökan måste göras senast 3 dagar före auktionsavslut. I annat fall gäller full betalning innan hämtning - undantag Tjurauktionen.

Efter auktion kommer Proforma faktura att mailas till köpare. Kontrollera att uppgifterna stämmer och bekräfta tid för hämtning. OBS! Proformafakturan är endast ett underlag och ska inte användas för betalning. När du bekräftat hämtning mailas/skickas faktura.